• Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!
  • Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!

Een buisje gevuld met prachtige herinneringen aan uw dierbare

Hoe mooi is het om na een liefdevol afscheid iets blijvends en tastbaars te ontvangen, om thuis een mooi plekje te kunnen geven?

Dit BUISJE VOL DIERBARE HERINNERINGEN geeft je de mogelijkheid om alle genodigden van de uitvaart en/of kerkdienst een prachtige herinnering van jouw dierbare mee naar huis te geven.

Bovenstaand prachtige exemplaar mocht ik maken voor het liefdevolle afscheid van Wendy, onze lieve tante. Haar familie wilde graag een mooi, tastbaar alternatief voor een bidprentje. Het resultaat; een buisje gevuld met zaadjes en droogbloemen van Ridderspoor (Delphinium) - haar geboortebloem - en omhuld met jute, leer en haar laatste groet. Geheel geleverd met de bordjes voor op de koffietafels met de nodige uitleg, natuurlijk in dezelfde stijl.

       Prijzen vanaf €2,25 per buisje Minimale afname 40 stuks (Prijzen worden afhankelijk van gekozen vulling en materialen definitief berekend.)

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Heb je zelf interesse in een BUISJE VOL DIERBARE HERINNERINGEN?

Natuurlijk is dit product super persoonlijk en maak ik de buisjes speciaal naar uw wensen op maat. Ik ga dus graag met u in gesprek over uw wensen en vertaal deze met zorg en aandacht naar een uniek buisje.

Vul vooral vrijblijvend het contactformulier in, ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op en dan bespreken we de mogelijkheden!

BUISJE VOL (DIERBARE)HERINNERINGEN)