• Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!
  • Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!

Over Atelier XINOVA

Atelier XINOVA wordt gerund door Xanthe, ergens in een gebouw in een achtertuin in het mooie Goirle. Wat begon als hobby en voor de leuk, zal nu 'serious business' gaan worden. Een plek waar unieke dingen worden gemaakt. Dan wel door Xanthe zelf, dan wel door anderen met begeleiding van Xanthe óf door andere creatievelingen. Atelier XINOVA wil vooral een plek zijn waar binnen de gegeven kaders veel dingen mogelijk zijn en veel talenten worden (her)ontdekt!


Xanthe

Het creatieve brein achter Atelier XINOVA. Samen met 'Pesto' - de Chief-happiness van het Atelier!


Onze missie

Up-cycling, het upgraden van afval tot iets wat opnieuw waarde vindt. Of nouja, afval... in ieder geval dingen die we niet alledaags meer gebruiken, wat verouderd is om zijn oorspronkelijke werk te doen - simpelweg omdat het ingehaald is door de moderne tijd. Veelal kringloopschatten, maar ook daadwerkelijk afval, zoals; oude binnenbanden of oude leren riemen. In de soms meest onbedenkelijke dingen wordt een nieuw leven gezien.

Sommige upgrades vereisen ook wat nieuwe materialen, omdat het beoogde nieuwe leven anders nooit écht gerealiseerd kan worden. En sommige artikelen die je op de website vindt, bestaan volledig uit nieuw materiaal. Dit omdat het niet de hoofdmissie is om de afvalberg te reduceren, maar om dingen te maken waar ikzelf én anderen gelukkig van worden.

Waar het product ook van gemaakt is, het is altijd met liefde en creativiteit gemaakt. Vervaardigd om de wereld een klein beetje mooier, leuker of beter te maken.