• Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!
  • Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!
 

Creatieve workshops

Ben je opzoek naar een creatieve workshop, voor jezelf of voor een groep tijdens een gelegenheid? Bij Atelier XINOVA ben je aan het juiste adres!

Ik bied creatieve workshops aan om zelf of met een aantal mensen bij aan te sluiten, maar denk ook graag creatief mee over een workshop op maat voor jouw team-dag, babyshower, vrijgezellenfeest, vriendinnen-dag of in het onderwijs en noem maar op! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder het aankomende workshopoverzicht, of vul onderstaand contactformulier in voor een workshop op maat!

How to Kintsugi

Basistechniek & Filosofie

Zaterdag 12 augustus - 11.00 - 16.00 uur

€60,- Incl. materiaal & Lunch

Zaterdag 26 augustus (verkort) - 11.00 - 13.30 uur

€30,- Incl. materiaal

Tijdens de workshop 'How to Kintsugi - Basistechniek & Filosofie' leer je de basis van zowel de praktijk als de filosofie achter Kintsugi. Kintsugi is een Japanse kunstvorm waarbij de basisprincipes van het 'Wabi Sabi' centraal staan en kapot servies weer aan elkaar wordt gemaakt met een gouden randje. Waardoor je een meer uniek en nóg mooier serviesstuk creëert.

Tijdens de workshop tover je zowel een vintage bord als kop en schotel om tot jouw eigen prachtige Kintsugi creatie. (Tijdens de verkortte workshop op Zaterdag 26 augustus maken we alleen een bord)

Zin in een dag met een gouden randje? Meld je hier aan!

Workshops op maat

Een workshop op locatie geheel naar wens aangepast op jullie gezelschap en gelegenheid!

Als je een workshop boekt bij Atelier XINOVA kan de dag er als volgt uitzien...

Jij staat 's morgens lekker rustig op met een kop koffie en een goed ontbijtje. Misschien hang je nog de laatste balonnen op, of vraag je die ene tante nogmaals om écht haar mond te houden over de verrassing voor de toekomstige - laten we zeggen - bruid!

Ik rij ondertussen met mijn grijze koekblik, bepakt met alle benodigdheden, naar de afgesproken locatie. Jij ontvangt mij daar, waarna ik alle benodigdheden voor de workshop netjes klaarzet voor alle deelnemers.

De deelnemers komen binnen en we beginnen rustig aan met een introductie onder het genot van, bijvoorbeeld, een kop koffie. Iedereen kan ongedwongen en op zijn/haar eigen tempo aan de slag met de creatieve creatie - welke we vooraf hebben afgestemd op zowel gezelschap als op gelegenheid én budget. Ik loop rond, maak foto's en bied hulp waar nodig. Jullie kunnen je ongegeneerde zelf zijn als gezelschap, maken plezier en komen als groep dichter bij elkaar door creatief aan de slag te zijn.

Aan het einde van de workshop heeft iedereen een creatie welke hij/zij met trots mee naar huis kan nemen. Jullie hebben een super gezellige middag gehad met een blijvend aandenken in de vorm van een zelf gemaakt item én mooie herinneringen.

- Een greep uit de workshop mogelijkheden -

Japans Herbarium

Up-cycling vaas

DIY Furoshiki (herbruikbaar inpakpapier)

Up-cycling insectenhuis (kidsproof)

Kintsugi - Basistechniek & filosofie

Kintsugi - Freeflow

3D Wallart

Grootmoeders kandelaar

En nog veel meer!

Meer informatie of een vraag? Vul onderstaand contactformulier in!

Wil je een workshop boeken of liever eerst meer informatie?

Interesse in een workshop op locatie? Misschien heb je al een idee of wil je graag even sparren over de mogelijkheden. Ik denk graag creatief met je mee over een workshop die past bij het gezelschap én jullie budget.

Kosten zijn dan ook afhankelijk van de gekozen workshop, het aantal deelnemers én eventuele reiskosten.

Nog geen idee wat je wil óf waar je moet beginnen, maar wel opzoek naar een leuke invulling van de dag? Ook dan sta ik voor je klaar!

Vul het contactformulier in met alle informatie die je eventueel al hebt en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Lieve groet,

Xanthe