• Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!
  • Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!

GROOTMOEDERSMOK - KOPER EDITIE

€ 8,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

Een kapot gevallen mokje, uit grootmoeders tijd. Nieuw leven in geblazen met inspiratie vanuit de Japanse Kintsugi kunst. Waardoor dit 'oubollige' mokje een fantastisch mooie upgrade heeft gekregen, al zeg ik het zelf...


Maar bovenal een wijze les vertelt, want; Kintsugi (金継ぎ: 'gouden verbinding'), ook wel Kintsukuroi (金繕い: 'gouden reparatie') genoemd - de Japanse schoonheidsleer - benadrukt juist de bijdrage van de sporen van breuk én herstel aan de schoonheid van een voorwerp. Simpelweg door de breuken letterlijk te benadrukken met goud (in de oorspronkelijke kunstvorm). Deze editie van Atelier XINOVA versiert de breuklijnen met koper.


Prachtige filosofie hè? En ik vind dat we deze filosofie ook op ons mensen toe mogen passen. Want alles wat jou op je weg wellicht heeft gebroken of beschadigd en jouw eigen herstel hierbij en hiervan, hebben jou gemaakt tot de prachtige persoonlijkheid die je nu bent.


Schoonheid is niet de perfectie, maar het zien van perfectie in de imperfectie.


Laat deze prachtige vaatwasserbestendige (!!) set mokken (2 stuks) jou helpen deze wijze les keer op keer te doen beseffen tijdens een heerlijk kopje koffie of thee. En... goede gesprekken gegarandeerd tijdens een bakkie met visite. ;)


Let op! Het betreft een handgemaakt product welke onder ideale omstandigheden vaatwasser bestendig is. Echter slijt servies over het algemeen sneller in de vaatwasser en kan het zo zijn dat dat ook geldt voor deze mokjes.