• Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!
  • Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!

SCHAALTJE - KOPER EDITIE

€ 4,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Een kapot gevallen schaaltje. Nieuw leven in geblazen met inspiratie vanuit de Japanse Kintsugi kunst. Waardoor dit kleine schaaltje een fantastisch mooie upgrade heeft gekregen, al zeg ik het zelf...


Maar bovenal een wijze les vertelt, want; Kintsugi (金継ぎ: 'gouden verbinding'), ook wel Kintsukuroi (金繕い: 'gouden reparatie') genoemd - de Japanse schoonheidsleer - benadrukt juist de bijdrage van de sporen van breuk én herstel aan de schoonheid van een voorwerp. Simpelweg door de breuken letterlijk te benadrukken met goud (in de oorspronkelijke kunstvorm). Deze editie van Atelier XINOVA versiert de breuklijnen met koper.


Prachtige filosofie hè? En ik vind dat we deze filosofie ook op ons mensen toe mogen passen. Want alles wat jou op je weg wellicht heeft gebroken of beschadigd en jouw eigen herstel hierbij en hiervan, hebben jou gemaakt tot de prachtige persoonlijkheid die je nu bent.


Schoonheid is niet de perfectie, maar het zien van perfectie in de imperfectie.


Laat deze prachtige vaatwasserbestendige (!!) schaaltjes jezelf, of een ander, helpen deze wijze les keer op keer te doen beseffen. Zet hem op tafel als theezakjes-schoteltje of leg er op het toilet je geurige amberblokje op! Hoe je hem ook gebruikt, het zal een prachtige aanvulling zijn! 


Let op! Het betreft een handgemaakt product welke onder ideale omstandigheden vaatwasser bestendig is. Echter slijt servies over het algemeen sneller in de vaatwasser en kan het zo zijn dat dat ook geldt voor deze mokjes.