• Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!
  • Gemaakt met liefde - voor jou én de wereld.
  • Gratis inpakservice!

SCHERFJE VOOR GELUK

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

Zoals het gezegde luidt; 'scherven brengen geluk'. Al decennia lang wordt dat beweerd. Maar dit geluks-scherfje doet er nog een schepje bovenop.


Dit geluks-scherfje bundelt oer-Hollandse wijsheden met een eeuwenoude Japanse kunstvorm, namelijk; Kintsugi (金継ぎ: 'gouden verbinding'), ook wel Kintsukuroi (金繕い: 'gouden reparatie') genoemd. De Japanse schoonheidsleer benadrukt op deze manier juist de bijdrage van de sporen van breuk en herstel aan de schoonheid van een voorwerp.


Prachtige filosofie hè? En ik vind dat we deze filosofie ook op ons mensen toe mogen passen. Want alles wat jou op je weg wellicht heeft gebroken of beschadigd en jouw eigen herstel hierbij en hiervan, hebben jou gemaakt tot de prachtige persoonlijkheid die je nu bent. Schoonheid en geluk komen niet voort uit perfectie, maar uit het zien van perfectie in de imperfectie.


Een prachtig en betekenisvol cadeautje voor iedereen die het nodig heeft, of zomaar!


Let op! Dit product betreft een handgemaakt product wat wordt vervaardigd uit scherven oud servies. Elk item is dus uniek en kan er anders uitzien dan op de foto(s). Wilt u van tevoren zeker weten welk 'Scherfje voor Geluk' u zal ontvangen? Vermeld dit dan bij uw bestelling, dan neem ik hierover contact met u op!